Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت گاز استان تهران اقدام‌های این شرکت برای همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان‌ را تشریح کرد.

به گزارش شانا، سیدمحمد هدایی‌پور در این باره گفت: یک ششم گاز کشور در استان تهران توزیع می‌شود؛ شهرک‌های صنعتی که در استان تهران وجود دارند همگی از گاز طبیعی بهره‌مند هستند و ما در شرکت گاز استان تهران با هدف تسهیل اشتغالزایی و افزایش تولید واحدهای صنعتی به کار خود سرعت بخشیدیم تا در زمان برنامه‌ریزی‌شده، همه این صنایع به شبکه گاز کشور متصل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: از سویی شرکت گاز با شرکت‌هایی که توان پرداخت گازبها ندارند همکاری می‌کند تا مشکلی در روند تولید آنها ایجاد نشود.

مدیرعامل شرکت گاز استان تهران در پاسخ به این پرسش که شرکت‌های دانش‌بنیان چطور می‌توانند از حمایت‌ شرکت گاز استان تهران استفاده کنند، اظهار کرد: پروژه‌هایی در سامانه «ساتع» از سوی شرکت گاز استان تهران تعریف شده است که شرکت‌های دانش‌بنیان و هیئت علمی دانشگاه‌ها به آن دسترسی دارند. آن دسته از شرکت‌ها و دانشگاه‌ها که توانایی لازم را  داشته باشند طرح‌های خود را به شرکت ارائه می‌دهند و پس از آن، طرح‌ها در شورای پژوهش شرکت گاز استان تهران بررسی می‌شود و اگر مورد قبول بود به شرکت ملی گاز ایران ارسال و پس از دریافت تاییدیه از سوی ستاد ملی گاز ایران با شرکت‌های دانش‌بنیان قرارداد امضا می‌شود.

هدایی‌پور درباره طرح‌های فعال در قالب دانش‌بنیان، گفت: پیش‌تر تولید «تسریع‌کننده‌ها و اجرای سیستم پایش» را با شرکت‌های دانش‌بنیان اجرا کردیم و اکنون چند طرح دیگر در حال اجراست؛ از جمله این طرح‌ها مطالعه و طراحی سامانه بازیافت و کاهش هدررفت گاز در پروسه تخلیه فیلترهای ایستگاه‌های گاز است که در این تحقیق ابتدا مطالعه‌های میدانی از ایستگاهای تقلیل فشار تی‌بی‌اس و سی‌جی‌اس تهران انجام و راهکارهای کلی به‌منظور بازیافت گاز تهیه شد. سپس نمونه‌برداری ناخالصی‌های فیلتراسیون گاز انجام شد و با استفاده از آزمون‌های آزمایشگاهی، ترکیب متالورژی و توزیع، ابعادی ذرات موجود در این ناخالصی‌ها به دست آمد. در مرحله بعدی نیز طراحی اولیه جداکننده‌های مکانیکی (سایکلون) در مقیاس آزمایشگاهی انجام شد و شبیه‌سازی عددی نیز به‌منظور بهینه‌سازی طرح نهایی در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: وجود ونت تخلیه فیلتر در ایستگاه‌های تقلیل فشار گاز به سبب ملاحظات فرآیندی و ایمنی سبب ایجاد خطر ایمنی و سلامت برای کارکنان و ساکنان مناطق مجاور ایستگاه‌ها است لذا به منظور شاخص‌های اچ‌اس‌ئی، کنترل و کاهش صدای ناشی از ونت، نصب سایلنسر بروی ونت تخلیه در ایستگاه‌های گاز ضروری است. براساس اندازه‌گیری‌های انجام شده در بعضی ایستگاه‌ها، سطح تراز فشار صوت به بیش از ۱۳۵ دسی‌بل می‌رسد که روبه‌رویی با این سطح از آلودگی، سبب نارضایتی در ساکنان همجوار ایستگاه‌ها شده همچنین می‌تواند آسیب‌های جدی به کارکنان از لحاظ تغییر در آستانه شنوایی بزند. در این پروژه درنظر است دو نمونه سایلنسر روی ونت فیلتر و شیر ایمنی طراحی و نصب و سرانجام عملکرد آنها ارزیابی شود.

مدیرعامل شرکت گاز استان تهران یادآور شد: یکی دیگر از پروژه‌هایی که از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان در حال اجراست و اهمیت بالایی دارد، مقاومت آکوستیکی است که در ایستگاه‌های تقلیل فشار گاز در حال اجرایی شدن است. با توجه به اینکه بخش‌هایی از استان تهران بر روی گسل قرار دارد و زلزله‌خیز است و پس از زلزله امکان تخریب بناها و ساختمان‌ها وجود دارد؛ سعی داشته‌ایم با اجرای طرح مقاوم‌سازی ساختمان ایستگاه‌ها و به کارگیری فناوری‌های جدید از ضرر و زیان جانی و مالی جلوگیری کنیم.

منبع: شانا

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت گاز استان تهران شرکت های دانش بنیان سال تولید دانش بنیان اشتغال آفرین شرکت گاز استان تهران شرکت های دانش بنیان استان تهران ایستگاه ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۳۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران گفت: در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان شعار سال که بر مشارکت مردمی تاکید دارد، تحقق پیدا می‌کند و در حل مسائل علاوه بر استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان، مشارکت بیشتری را در حل مسائل ترافیکی شهر طلب می‌کنیم.

پوریا محمدیان‌یزدی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: سه سال پیش رهبر معظم انقلاب نام سال را متناسب با حمایت دانش‌بنیان‌ها تعیین کردند و بر آن اساس مجموعه‌های مختلفی تلاش کردند تا بتوانند شعار سال را محقق کنند.

وی با بیان اینکه مجموعه شهرداری اصفهان به‌طور جدی برای لبیک به این اقدام وارد عمل شد، افزود: در این راستا سال ۱۴۰۱ تفاهم‌نامه‌ای منعقد شد و در سال ۱۴۰۲ اولین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان را برگزار کرد و توانست تمام شرکت‌های فعال در حوزه حمل‌ونقل هوشمند را کنار یکدیگر جمع کند.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران با بیان اینکه سال گذشته از برگزاری نمایشگاه در محیط دانشگاهی و اجرا بازخورد خوبی گرفتیم، ادامه داد: همکارانم در مجموعه شهرداری اصفهان تصمیم گرفتند مجدد این نمایشگاه را برگزار کنند، البته شهرداری مشهد سال گذشته مشارکت خوبی داشت و در این دوره نیز از مجموعه شهرداری، دو سازمان اتوبوسرانی و شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد که بیشترین مهندسی معکوس و بهره‌وری را داشتند، محور نمایشگاه شدند و سایر سازمان‌ها نیز در این نمایشگاه مشارکت کردند.

محمدیان تصریح کرد: از ویژگی‌های خوب دومین دوره نمایشگاه حمل‌ونقل برگزاری نشست کلان‌شهرها بود که با این اقدام تمام معاونان حمل‌ونقل و ترافیک و مدیران سازمان‌های زیرمجموعه را در این نمایشگاه شرکت دادیم‌.

وی با بیان اینکه در این دوره شرکت‌های بیشتری شرکت کردند و موضوعات مسئله‌محور است، ادامه داد: شرکت‌کنندگان در حوزه‌های هوشمندسازی، خودروهای برقی، موتورهای برقی، سامانه‌ها و نرم‌افزارهایی که در سیستم‌های مدیریت شهری کاربرد دارد و می‌تواند بهره‌وری از سیستم‌های شهری را افزایش دهد، مشارکت کردند، همچنین چند شرکت در رابطه با سرویس مدارس محصول نرم‌افزاری و در حوزه هوشمندسازی سر تقاطع‌ها شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه الکترونیک و مخابرات محصولات خوبی ارائه کردند؛ همه سعی می‌کنند با توجه به مشکلات موجود در شهرداری‌ها به‌ویژه شهرهایی با جمعیت بیش از ۵۰۰ هزار نفر بتوانند راهکارهایی ارائه دهند تا مورد استفاده شهرداری‌ها باشد.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک مجمع شهرداران کلان‌شهرهای ایران تاکید کرد: در این نمایشگاه شعار سال که بر مشارکت مردمی تاکید دارد، تحقق پیدا می‌کند و در حل مسائل علاوه بر استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان، مشارکت بیشتری را در حل مسائل ترافیک شهر طلب می‌کنیم.

محمدیان خاطرنشان کرد: امیدوارم این نمایشگاه تداوم داشته باشد و سال آینده با نظرسنجی از شرکت‌کنندگان نقاط قوت و ضعف برطرف و با کمترین نقص برگزار شود و تبدیل به محفل علمی سالانه در حوزه حمل‌ونقل باشد که مشکلات بیان و شرکت‌ها محصولات خود را ارائه دهند.

کد خبر 749975

دیگر خبرها

  • تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • گشایش نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان آغاز به‌کار کرد
  • آشنایی هیاتی از وزارت خارجه با توانمندی صادراتی دانش بنیان‌ها
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو پژو در چهارمحال و بختیاری + فیلم
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان